Den åh så gustne
BOGKLUB
ALEXANDERBANDS FORVARINGSDOM blev anket og ændret til samfundstjeneste. I retssalen lød afgørelsen, og vi skreg "Høje dommer, med samfundstjeneste, menes det da at vi må være en pestilens? Må vi udgive ussel musik som folk får på hjernen?"

Dommeren kiggede op fra facebook og vrissede, "Nej, ingen musik."

"Så en bogklub, da," flæbede vi. "O dommer, i din visdom må du dog lade os stifte en bogklub."

Dommeren sagde ja. Vi fik ret, han fik fred... og dagen efter fik han de første 4 bøger smidt ind af brevsprækken.

Bøgerne kommer også snart til dig. Med et girokort.

FRA KÆLEDYR
TIL HUSBLAS

BOGEN er skrevet til Nete på 7 år, som får sin første kanin.

Netes mor mener at Nete skal kende til livets store cyklus, hvor børns klappedyr ved kogning bliver til vidundermidlet Husblas - det magiske knogleudtræk, der gør mors citronfromage dejlig fast.

I løbet af bogens 10 kapitler vil dit barn vræle, argumentere, rase, benægte, og til sidst erkende, som Nete gør på sidste side, at "Husblas er tusind gange vigtigere end sådan en bette pelsbold, der kun kan spise, pølle og jagte piger. Tænk lige, citronfromage... Nammenam!"

Børnebogen er forbudt for alle under 21.
MINE, DINE, VORES OG NOGENS BØRN

DU KENDER det! Som nomade-far eller -mor er tiden vigtig: mylderet af børn skal røgtes flere gange daglig. Grebningen i stuen skal spules ned med haveslange. Der skal køres grillmad ind på trillebør og lort ud. Ja tak, sikke et liv, og samtidig står kommunen og flår i døren.

Langelands-faderens bog samler hans erfaringer i form af et 240 siders rasende læserbrev, skrevet ud i ét uden tegnsætning.

Læs den før din sagsbehandler!
VI AVLER ADEL

DEN HABSBURGSKE hage og Grev Ingolfs tænder vidner om, at avlen af adelige traditionelt er klaret med knep til familiefester.

Adel-opdrætter Bodil Cathenskjold gør i denne bog op med den traditionelle vilkårlighed og ad hoc-besvangringer. Hun slår over 400 flot illustrerede sider til lyd for et moderne avlsprogram i de europæiske kongehuse.

"Du vil jo som alle andre gerne have konger der kan løbe kolossalt hurtigt, og lange dronninger med utallige ribben og store mængder smagfuld bacon," argumenterer Bodil, "Men du får intet af det uden et seriøst avlsprogram - og jeg kan i flæng nævne inseminering, drægtighed i rolige omgivelser, og et royalt aflukke i fare-stalden."

Bogen ligger på alle hofmarskallers natborde, og bør også ligge på dit, uanset at den giver mareridt.
MESTEREN OG MARGARINE

HANDLINGEN I J. Stensgaards litterære monument foregår i to verdener: I Moskva, hvor folk står og skriger efter smør, og på Hinnum Mejeri, hvor mester tamper lærling med sit bælte, fordi lærling har kærnet margarinen med de forkerte enzymer.

Romanens centrale tema, som rækker på tværs af tid og kultur er, hvad fanden gør man med 5 ton usælgelig margarine?

Mesters løsning er i sin geniale enkelthed at sætte sig ned og spise al margarinen.