DER ER RÅD TIL MINDRE       

Butikkernes varer bliver mindre. Færre skiver, lettere poser. Alle sparer hvor de kan.

Også i Dansktoppen er der råd til mindre.

Jodle Birge, John Mogensen og andre dansktop-stjerner mødes på Diligencen og beslutter, at salami-besparelse er vejen frem for musikstilen: "Lytterne vil ikke opdage at der er lidt mindre i sangene... i hvert fald ikke efter 2-3 øl," udtaler John.

Køber du den? Sandt er det i hvert fald, at dine yndlingssange nu udkommer i spare-udgave:Jodle Birge unfriender alle sine andre venner. Dem er der ikke råd til. Vi håber for din skyld, Birge, at din sidste ven er rigtig.Usmilende Susie har pokerface. Sorry, drenge - hvis I vil noget, skal I gå ind på OnlySusie.com og betale 10 dollar, så smiler hun.

Birgit Lystager siger, at hvis I ikke betaler, kommer snart sangen, 'Skidesure Susie'        DER ER BARE MINDRE       To hjerter i brand, har dansktoppen ikke budget til her i .

Lis fattes kontanter til bus-billetten, og dukker ikke op. Så John står på stranden og kigger lidt, og går så tilbage på Diligencen. Hvem ved, måske kommer Lis på dilleren.Bjørn Tidmand er træt af sin forslugne sommerfugl, som spiser ham fra hus og hjem. Han har købt en mindre.        DER VAR LISSOM 500 G        Vi tænkte først 'Et halvt lys', men skal der være fest så lad der være fest, griner Otto Brandenburg. Lyset har han fundet i en container bag Tiger.
Carl Petter mister tørsten, da han ser hvad en dansk pilsner nu koster på Diligencen, selv mellem kl 10 og 14.

Støt Carl Petter og køb sangen på kassettebånd og hulkort. Du kan skylde, hvis du ikke har.


---


       ALEXANDERBAND.DK       


---