(c)Alexanderband, af Sune og Esben

Pimp din Facebook

ELSKER DU også bare ”Jubii det er weekend ❤” og ”hygger med familien”-opdateringer på Facebook?

Synes du også bare det siger SÅ meget om hvor fantastisk vellykkede dine venners liv er... Og føler du for hver af deres opdateringer dig tynget dybere ned af dine egne problemer, dit lave selvværd, og din stigende afhængighed af lightergas, østeuropæisk porno og dårlig grillmad?

Fortvivl ikke

Alexanderband vil hjælpe dig med at opdatere alle du kender om dit afsindigt vellykkede liv fyldt med glæde, hygge, godt vejr og god mad. Også selvom du ligger i rendestenen og dine lemmer falder af, fordi du har kogt hjernen på krokodil.

Mesterkok

Ja. Du vil blive tagget på caféer med smukke mennesker, du vil fremstå som mesterkokken der tager smukke billeder af sine retter, og du vil poste selfies taget overalt i verdens metropoler, så folk kan se at du ikke bare er perfekt og interessant ét sted, men over det hele, hele tiden, med alle, uafbrudt.

Alle vil være som dig

Gør klar til at brande dig selv på en helt ny måde, og uden at røre en finger. Gør dig klar til at få alle dine venner til at føle sig som taberfjolser og giv dem lyst til at hænge sig. For det er det som livet handler om.

❤❤ Og ha så en super dejlig aften derude alle I skønne fantastiske mennesker ik os QNUZ ❤❤

<
>