Hvordan laves det?

Diarré har været kendt siden menneskehedens opståen. Akut diarré har taget livet af både huleboere, romerske kejsere og moderne mennesker. Man kan sige at diarré forener os mennesker gennem tidsaldrene. Men hvordan laves det?

Vi føler Britta. Hun begynder produktionen af diarré ved at spise en tre-retters menu. Britta producerer specielt meget savl i aften, for hun er til mandestrip med veninderne.

Nu kører pigerne i taxa til irsk pub. Maden omdannes ved hjælp af savl til en bolus, som synkes.

På irsk pub tilføjer Britta 5 shots til bolus. Mens Britta viser trusser oppe på bordet, frigives saltsyre i mavesækken som nedbryder bolus til en suppelignende masse.

Pigerne møder 4 australske fyre og tager til tatovør. Brita får en tato der siger Satans Slut. Maveindholdet, der kaldes kymus, passerer nu maveporten ned i tolvfingertarmen. Det er endnu ikke diarré.

Pigerne går ind i en rig bøsses hus til after party, mens maden bevæger sig gennem den op til 7 meter lange tyndtarm. Britta hjælper til ved at presse australieren Steves pik ned i spiserøret ude på toilet.

Nu ankommer mandestripperne, og snart dyrker pigerne gang bang sex på stuegulvet. Britta sluger litervis af sperma. Sæden forhindrer tyktarmen i at optage vand. Hvis den optager vand, ødelægges diarréen.

Om morgenen har Britta travlt med at klæde om, men når lige at købe en spand kylling og fire McFlurrys på McDonalds.

Nu er Britta i kirken, og orgelet spiller til brudens indtræden. Britta spiser den sidste McFlurry på vej op til alteret, hvor Jørgen venter.

Diarréen er endelig klar til sin store debut.

Nu laver Britta eksplosiv diarré i alle regnbuens farver. Alle får noget på sig, og snart har alle i kirken selv voldsom diarré.

Takket være Britta og diarréen, er alle enige om at denne dag vil blive talt om og husket længe.Af Sune & Jesper

ALEXANDERBAND.DK