AFSLØRING
Det har længe været skik i det homoseksuelle miljø at gå med farvede klude i baglommen for at signalere hvilke seksuelle ydelser man ønsker. F.eks. betyder en rød-hvid klud at ejermanden vil have park-sex med hvemsomhelst, og en gul klud signalerer lyst til at blive tisset på. Det er jo såre simpelt.

Men nu afslører Alexanderbands dokumentarafdeling, at der på de stille villaveje i forstads-Danmark findes et lignende system af koder. Koder som bruges til at indhente seksuelle tjenester. Koder som beskyttes af en mur af tavshed.

SEX-HUNGER BAG HÆKKEN
Systemet er effektivt og nærmest ubrydeligt, men Alexanderband har bortført en beboer fra Drosselvej – lad os kalde hende "Fru Jensen" – og med moderat fysisk pres fået hende til at "synge" om de 10 sex-koder.
HER BOR DE PERVERSE
Hvis du bor i et af de områder som er markeret med gult, kan du være sikker på at alle dine naboer tager del i sammensværgelsen.

Det skal bemærkes at Alexanderbands buskort udløb før vi nåede hele landet rundt, så vi kan ikke svare for områderne uden for de gule cirkler.

Læs nu videre, for vi afslører...
DE 10 KODER - HVAD DU IKKE VIDSTE OM DINE NABOER
1. KODE:
MØLLE

Står der en mølle i haven eller indkørslen, ja så betyder det at villaens beboere er kannibaler. Hvis møllen har vinger der drejer rundt, betyder det at de er sultne – jo hurtigere de drejer, des mere sultne er de.

Og des mere velkommen er du.
2. KODE:
FARVET GLAS I VINDUE

Hvis du ser en grim mosaik af brunt og grønt glas i en villa, må du ikke gå derind!!

Det betyder nemlig: "Vort hus er fyldt til bristepunktet med diarré".
3. KODE:
FUGLEHUS PÅ PÆL

Fuglehus på pæl er blevet trendy efter Tønder-sagen. Det betyder med andre ord: "Herinde er ét eller flere af vores børn til salg i Den Blå Avis".

Pælens højde afgør prisen. En lav pæl under fuglehuset betyder lav pris – du kan betale med en pizza.
4. KODE:
"RUSTIK" LANTERNE

En grim lampe i indkørslen betyder, at der i denne husstand befinder sig en eller flere voksenbabyer som skriger efter at blive ammet. Er der lys i lanternen betyder det: "Baby lugter og skal skiftes – døren er åben".

Er lampen sort, betyder det voksenbaby i alderen 0-2 år, og at afføringen er grønlig og flydende. Er den rusten, er der tale om en 3-4 årig baby med en mere fast tarmsubstans...

5. KODE:
TYSKLANDSANTENNE

En fin tysklandsantenne kan betyde to ting! Er antennen monteret på fladt tag betyder det:

Numselange Pocahontas-lokker i tophygiejniske omgivelser.

Ellers betyder det: herinde ser vi schlagerparade – SKRID.

Så læg godt mærke til tagtypen inden du går ind.

6. KODE:
ESPALIER PÅ FACADE

Espalierernes tidløse budskab er enkelt:

"Vi har urinslæde i kælderen, og vi er ikke bange for at bruge den."

Så hvis du skal tisse – eller du er tørstig – og toilettet er optaget, så slå et smut ind forbi din nabo. Der findes råd for begge dele.
7. KODE:
HAVENISSE

Er der sat en havenisse frem i haven betyder det, at der i huset er kønssygdomme i udbrud, og du bør søge en anden havn.

En smilende havenisse indikerer gonorré, herpes og klamydia.

Hvis havenissen ikke smiler, er der tale om syfilis.

Er havenissen væltet eller død, er der ligorm i villaen.
8. KODE:
SMEDEJERNSVIRVAR

Erotisk selvmordskult har til bolig i disse lokaler. Kom og knep hurtigt, før kometen viser sig på himlen, for så er vi sandsynligvis døde.
9. KODE:
ÅG eller HJUL PÅ VÆG

Åget betyder: vi tilbyder gensidig pigeonani og luxus-cocktail i vort bizarre gummiunivers – to udløsninger for éns pris.

Hjulet betyder: OG vi har pissedårlig smag.
10. KODE:
PUMPE

Pumpen betyder: husets beboere er anmeldt i Rapport af Porno-Lasse, og har fået to pikke ud af seks mulige.

Hold dig væk.

O Sultan, denne fornærmelse kommer fra
ALEXANDERBAND 2007
Sandelig: de er svin og aber