LUGT-NYHEDERNE

Som følge af kapitalisme og udbytning, lugter den øverste 1% af danskere mere end de nederste 99% samlet.

Alene i bussen findes der på landsplan 10 danskere som stinker mere end selv du, kære seer, og resten af landet tilsammen.

Med fuld ret stiller folket da spørgsmålet: Hvordan bryder vi denne akkumulation af lugt blandt lugtklassen, og fordeler stanken ligeligt?

---

Forskere ved det centrale statistiske bureau er resolut skredet ind.

Dit telefon-rør, din datamats tastatur er mere snavset end et toiletbræt. Det ved man. Prøver har vist at 15% af hvad vi rører ved er inficeret med opkast, sæd og afføring.

Ved sidste valg var tallet kun 9% men regeringen har med en planmæssig organisering af bakterier øget tallet til 15%. Inden for 5 år er målet at 100% af landet én stor lugtende bakteriemasse.

På denne måde skal lugtklassen ikke beholde sin akkumulerede hørm ubeskåret.

---

Efter sidste års lugtulykke i Betonland i Billund, har generalsekretær for polypbureauet netop genåbnet forlystelsesparken, hvor folket nu igen kan nyde duften af beton.

Betonland løfter samtidig sløret for et 5000 kvadratmeter udvidelse med navn 'madland'. Her kan du som parkgæst opleve en fælles fiskefilet med fritter, som er udstillet i en kasse og som du kan gå hen og dufte til.

---

Årets centrale ostehøst har haft så stor succes, at vi ser kortere køer foran ostebutikken.

Som noget nyt, tilbyder partisekretær for ost og familier nu kønsmoden ost. Denne 18 år gamle ost findes kun i baglokalet, og du kan fuldt lovligt have seksuelt samkvem med den.

Forskere ved det centrale genetiske bureau forventer at avlsarbejdet vil føre til at der fødes en ny generation af arbejdere, som er halvt ost, og aldrig vil skulle sulte.

---

JESPER  -  SUNEALEXANDERBAND.DK