Et parti er født:
Ny Liberal Kristelig Fælles Trivsels Alliance

Der har længe været tale om svælget i dansk politik mellem Borgerligt Centrum og Ny Alliance. Vi har derfor besluttet os at presse et bredt midterparti ind i dette politiske tomrum og omsider bygge de nødvendige broer mellem blokkene.

Vi fik straks støtte fra samtlige dansk politiks fallerede partier. Partier, der førhen stod til gratis afhentning i Den Blå Avis fik pludselig stemme igen. Politikere, der kun har fået taletid i Ekstra Bladets ”I øvrigt mener jeg” anede nye muligheder for magt. Vi fandt kort sagt alle dem, der aldrig kunne være enige med nogen om noget som helst og klaskede dem sammen til et parti. Tilstrømningen var stor. Sammen er vi stærke. Sammen har vi taget navnet:

Ny Liberal Kristelig Fælles Trivsels Alliance

Blot få minutter efter stiftelsen udtalte flere af partiets medlemmer sig dog vildt modstridende til pressen omkring mærkesager som skidt-afskrabning af de danske statsbaner, samt særskatteregler og fradragsmuligheder omkring specialimport af tyske el-biler. Det forlyder derfor at det nye parti har opløst sig selv 3 dage før dets stiftelse, og medlemmerne har stiftet to konkurrerende partier:

Liberalt Marxistisk Trotskyistisk Anarkofeministisk Maoistisk Retsforbund

og

Mellem Liberal Trivsels Menu m. Transformers-figur

De to partier har så vidt vides nøjagtigt samme partiprogram – men det sidste tilbyder gratis Transformers-figurer og mellem cola med alle lovforslag.

Det spås dog at dette parti ikke har gode muligheder for overlevelse. Partiet har nemlig antaget en amøbe-agtig natur, der gør at det hver 24. time deler sig i to identiske partier. Ifølge matematikkens love vil der således alene inden for blot 12 måneder opstå mere end ni milliarder udgaver af partiet, som ingen vil kunne kende forskel på. Alle vil de bejle til Naser Khader, der vil få sværere og sværere ved at bestemme sig mellem de mange milliarder muligheder. Til sidst vil han i fortvivlelse dele sig i lige så mange Naser Khadre, og verdens skæbne vil være beseglet.

Partikassen og medlemslisterne har en mand ved navn Knasti stjålet.


Meld dig ind allerede i dag!


Se partiet på Facebook